Earth Hour 2013 Vrancea – Ora Pamantului in Focsani

07/03/2013 at 16:27

Blogosfera Vrancea organizeaza si in acest an cea de a II-a editie a proiectului “Ora Pamantului Vrancea”. In ciuda vantului care ne-a stins lumanarile, anul trecut am reusit, fara nicio modestie, sa punem Vrancea si Focsani pe harta lumii – alaturi de alte 5000 orase! Mai multe detalii despre prima editie: Earth Hour 2012 Vrancea – Ora Pamantului in Focsani.

Va reamintim ca Ora Pamantului a fost initiata de catre WWF in anul 2007 cu o scopul de a promova la nivelul comunitatilor impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei şi asupra resurselor naturale.

Actiunea va avea loc Sambata, 23 martie 2013 intre orele 20.30 – 21.30 in Piata Unirii din Focsani. Va reamintim ca aceasta zona poate fi urmarita live online la adresa Webcam Focsani.

focsani ora pamantuluiMultumim pe aceasta cale Primariei Focsani care ne-a promis ca va stinge iluminatul public pe bulevardele principale din Focsani si in Piata Unirii pe toata perioada acestui eveniment.

Si in acest an va asteptam la eveniment cu cate o lumanare. Recomandam lumanari tip candela cu capac – anul trecut am incercat sa folosim lumanari tip pastila, dar vantul le stingea destul de repede.

Lumanarile vor fi asezate pe pavaj intr-o zona delimitata cu torte puse la dispozitie de catre Garnizoana din Focsani.

In prezent mai purtam discutii cu unii parteneri ai blogosferei Vrancea pentru a da o amploare si mai mare acestui eveniment. Vom reveni cu noutati pe masura ce vom primi confirmarile de participare.

Dorim sa multumim pe aceasta cale partenerilor acestui eveniment: Prefectura Vrancea, Consiliul Judetean Vrancea, Primaria Focsani, Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea si Garnizoana Focsani.