Despre

Blogosfera VranceaDescrierea aceasta ar fi foarte uşoară dacă am spune că Blogosfera Vrancea reprezintă totalitatea bloggerilor cu domiciliul în Judeţul Vrancea, dar lucrurile serioase nu se pot rezuma în câteva cuvinte.

Suntem mai mult decât un grup de oameni, pentru că punem foarte mult suflet în ceea ce facem. Totodată, la horă nu iau parte numai actuali vrânceni, pentru că avem destui membri care şi-au construit viitorul pe alte meleaguri, cu toate că s-au născut în Vrancea.

Recapitulând, suntem un grup de tineri entuziaşti adunaţi laolaltă de o singură pasiune: blogging-ul. Suntem plini de iniţiativă şi de voie bună. Ne place să punem cap la cap tot felul de proiecte, în încercarea de a trăi într-o lume mai bună, atât a noastră, cât şi a celor din jur.

Nu ne place să fim egoişti, aroganţi şi orgolioşi, de aceea acceptăm orice fel de ajutor în vederea realizării proiectelor pe care le desfăşurăm şi încurajăm toate proiectele care urmăresc acelaşi scop cu noi, adică realizarea unei lumi mai bune.

Vă invităm să ne urmăriţi blogul, proiectele, ideile, grupul de Facebook şi, nu în ultimul rând, scrierile noastre, ale oamenilor care alcătuiesc Blogosfera Vrancea.