Blogosfera Vrancea se întâlneşte în Bucureşti

03/01/2013 at 13:44

Deşi suntem născuţi şi (mulţi dintre noi) crescuţi în Vrancea, oricum am încerca să facem, nu putem rămâne cu toţii în locurile natale o viaţă întreagă.

Eu, spre exemplu, am plecat în Bucureşti pentru oportunităţile pe care mi le oferă, atât din punctul de vedere al studiilor, cât şi din cel al online-ului. Majoritatea, probabil, e în aproximativ aceeaşi situaţie cu mine.

Cred că toţi au plecat cu gândul că vor studia în Bucureşti şi, până la urmă, au rămas acolo, fiindu-le greu să vină şi să ne onoreze cu prezenţa la întâlnirile pe care le facem în Focşani.

Iar pentru că jocurile astea pe care le facem noi online nu au niciun farmec fără o întâlnire în offline, am hotărât să strângem la un loc Vrancea mutată în Bucureşti sau, altfel spus, să aducem muntele la Mahomed, dacă nu se poate altfel.

Iniţiativa îi aparţine lui Alin Ioniţă, iar detalii despre întâlnire găsiţi pe grupul Blogosferei Vrâncene. Încă mai dezbatem ziua exactă, locul şi ora, deci dacă crezi că ai putea să ni te alături, ar fi bine să-ţi spui şi tu părerea.