Blogosfera Vrancea a aniversat 4 ani !

19/03/2014 at 14:42

Blogmeet 4 ani Blogosfera5 Vrancea 16-03-2014La intalnirea aniversara “4 ani pentru Blogosfera Vrancea”, au participat o parte din bloggerii cei mai activi in online (retele sociale, social media) dar si in offline (in comunitate, viata publica) ! Iata, pe scurt, ideile principale care au fost evidentiate de participantii la aceast blogmeet special pentru noi :

Alexandra Tataru este cea care a avut initiativa acestei intalniri, pe grupul de pe Facebook. La randul ei, a aniversat, cu acest prilej, 14 luni petrecute in grupul Blogosfera Vrancea.

Dan Stefan este unul dintre cei care au sustinut activ si constant grupul la inceputurile lui. El a decis sa reia colaborarea cu grupul nostru prin participarea la actiunile noastre.

Tudor Bezea a comparat aceasta intalnirea cu o inmugurire, amintind despre echidistanta noastra fata de mediul politic, grupul colaborand activ cu autoritatile publice dornice de a ne sprijini.

Vali Crintea si-a pastrat disponibilitatea de a participa activ ca si pana acum la proiectele noastre, subliniind ca grupul poate actiona in folosul fiecarui blogger ce vrea sa dezvolte un proiect personal.

Dan Trofin, ultimul pe aceasta lista, cu voia dumneavostra, am organizat acest blogmeet si, am asumat, alaturi de colegii mei, masurile pe care le vom implementa in perioada urmatoare. Am reusit sa readuc in Blogosfera Vrancea 2 colegi : Tudor Bezea si Dan Stefan, alaturi de care am avut cele mai frumoase momente ca bloggeri. Nu ma opresc aici, voi discuta si cu alti colegi, alaturi de care vom actiona in perioada urmatoare.