Blogmeet Opel 24H, editia 2014

08/04/2014 at 13:29

Salutare dragilor!
Iata-ma la primul articol scris pe acest blog, lucru ce ma emotioneaza si ma bucura in egala masura.  Asadar,  asa cum probabil ati aflat deja, sambata – 5 aprilie 2014, am convocat blogosfera vranceana la sediul Auto Aiss din Focsani, la fel ca in multe alte dati, ocazie cu care am discutat jovial despre traditia si spiritul marcii Opel, am dapanat amintiri si am discutat planuri de viitor pentru comunitatea noastra, a bloggerilor vranceni.  Revederea cu colegii in aceasta locatie, draga mie, incarcata numai de amintiri placute, a fost un prilej bun de discutii joviale si polemici cordiale.  Sper la cat mai multe astfel de intalniri, in conditii cel putin la fel de bune, cu idei cel putin la fel de constructive si cu oameni cel putin la fel de minunati…

Participanti
Evenimentul a fost unul restrans, la el luand parte urmatorii bloggeri: Alexandra Tataru, Tudorel Bezea, Dan Trofin, Vali Crintea si subsemnatul – Dan Stefan.

 

Intalniri precedente @ Auto Aiss Focsani
BlogMeet Noul Aveo – 26 august 2011.
Vrancea Blogmeet 2012 – 25 februarie 2012. Am celebrat împreună 2 ani de blogosferă vrânceană şi 150 de ani Opel. Una dintre cele mai reusite intalniri a bloggerilor din Vrancea si din tara.
Vrancea Blogmeet & Test Drive Chevrolet – 5 mai 2012. Au fost prezenti si colegii de la ADD Focul Viu Focsani.