Bine v-am găsit!

16/09/2012 at 19:48

Blogosfera VranceaDacă nu v-am găsit bine, nu ştiu cum o să faceţi, dar trebuie să fiţi bine, pentru că noi asta promovăm, stările bune.

Care noi? A, da, despre asta era articolul.

Blogosfera Vrancea vă salută de pe noul ei blog. Cine suntem, puteţi afla de-aici. Şi tot acolo găsiţi şi informaţii despre lucrurile cu care ne ocupăm şi pe care o să le promovăm aici.

Am fost atât de entuziasmaţi să lansăm blogul, încât n-am reuşit să punem toate lucrurile la punct, dar vorba „toate la timpul lor” cred că e cea mai bună scuză acum.

Dacă vă apucaţi să surfaţi pe-aici, o să descoperiţi cu stupoare că nu prea aveţi ce vedea, dar promitem să începem uşor-uşor să scriem despre toate evenimentele care-au fost şi care vor veni (bineînţeles, vorbim despre cele care au o oarecare legătură cu noi).

Ca dar de casă nouă, aţi putea folosi butoanele de share de mai jos, pentru a le spune şi prietenilor voştri că existăm aici. Atât deocamdată. Să ne auzim cu bine!

Apropo, sunt sigur că o să aşteptaţi cu sufletul la gură articolele scrise aici de colegii mei, că de mine sigur v-aţi săturat deja după rândurile astea. :))

P.S.: O să vă ţinem la curent cu tot ce se întâmplă aici (inclusiv cum puteţi ajunge şi voi să scrieţi pe o pagină din asta), pentru că ne place să fim transparenţi în tot ceea ce facem.

Tag-uri: